Sluiten
     FAQs

  Vraag: CycloAgent
  Antwoord:
 

CycloAgent


CycloAgent is ons nieuwe tool die de MioShare desktop-applicatie heeft vervangen. Met CycloAgent kunt u software-updates (exclusief Cyclo 100-serie) uitvoeren, opnamen synchroniseren met MioShare en ook een back-up doen van uw Cyclo gegevens. Om toegang te krijgen CycloAgent moet u eerst een MioShare account aanmaken. Ga naar MIOSHARE en selecteer Inschrijven. Gebruik nu uw MioShare gegevens om in te loggen in CycloAgent. Eenmaal ingelogd, sluit uw apparaat aan en selecteer Registreren om uw apparaat te koppelen aan uw CycloAgent / MioShare account.
Zodra uw apparaat is aangesloten kunt u uw synchronisatie-status bekijken en uw gegevens bekijken via Mijn gegevens bekijken of via het tabblad MioShare.
Onder het tabblad Instellingen kunt u uw registratie info bekijken en ook uw synchronisatie-instellingen beheren. 


Zoek CycloAgent binnen het tabblad Downloads, "CycloAgent voor windows /Mac.Toestel niet herkend
Als uw toestel niet wordt herkend bij CycloAgent, kan het zijn dat u de naam van de verwisselbare schijf moet wijzigen naar Mio_System. Onder (Mijn) Computer > 'Verwisselbare schijven’ moet er zowel een Mio_System en een Mio_Data schijf te zien zijn.
Als uw Mio_System schijf iets anders wordt genoemd, rechtermuisklik op de schijf, selecteer Naam wijzigen en hernoem deze naar Mio_System.


 
  Beoordeel deze FAQ Gemiddelde beoordeling: 1.00/5 (1  Stemmen)
minder behulpzaam<<    >> Meest Behulpzaam
   
Stem
Sluiten