Sluiten
     FAQs

  Vraag: Data beheren op uw toestel / dataschijf bijna vol
  Antwoord:
 

Gebruiken & bekijken Geschiedenis
Uw opnames en tracks kunnen direct op uw apparaat worden beheerd zonder het aan te sluiten op een PC. Selecteer Geschiedenis in het hoofdmenu om vorige opnames te bekijken en te gebruiken. Met deze functie kunt u vorige opnames weer gebruiken als een track, de Odometer zien en uw opgenomen gegevens samenvatten bij Profiel, Totalen, Jaar, Maand, Week en Dag. 

 

Beheren van gegevens
Om uw Geschiedenis, Tracks, Favorieten (Deze optie is niet van toepassing op de Cyclo 200), Adressen en POI’s te beheren en te verwijderen ga naar Instellingen > Beheren. In elke categorie is het mogelijk om ofwel bestanden te verwijderen of hun naam te veranderen.

Let op: Opnames die niet gesynchroniseerd zijn met uw MioShare account of waar u geen kopie van heeft op uw PC, kunnen niet meer worden hersteld nadat ze van het toestel verwijderd zijn. 


Data schijf vol

Wanneer uw Cyclo Mio_data schijf bijna vol is, zal het een waarschuwing tonen op het scherm 'Data schijf bijna vol. Beheer uw geschiedenis in MioShare.' Wij adviseren u deze boodschap niet te negeren, zodra de data schijf vol is, is uw Cyclo data niet meer direct toegankelijk op uw apparaat.

Wanneer het bericht 'Data schijf bijna vol.' voor de eerste keer verschijnt kunt u op Ok klikken. 

Ga nu naar Instellingen > Beheren > Geschiedenis en tik op de opnames die al gesynchroniseerd zijn met uw account om ze één voor één te verwijderen.

Heel belangrijk: wanneer de waarschuwing herhaaldelijk genegeerd wordt en de data schijf daadwerkelijk vol is, zal het bericht u niet meer toe staan op Ok te klikken en wordt het apparaat vergrendeld op het 'Data schijf bijna vol' scherm. Om dit op te lossen volgt u alstublieft onderstaande stappen.


Windows

Sluit uw Cyclo apparaat aan op uw PC en selecteer 'Verbinden met  PC' op het scherm van de Cyclo. Om een back-up van al uw opnames te maken, ga naar '(Mijn) Computer' of  'Deze PC' en u zal twee verwisselbare schijven zien: Mio_system en Mio_data. Open Mio_Data en kopieer de gehele Dodge map en de sub mappen van de Mio_data schijf naar de PC.

Zodra u een kopie heeft van de Mio_data schijf, kunt u de Mio_ data schijf formatteren (open '(Mijn) Computer' of 'Deze PC', en klik met de rechtermuisknop op de Mio_data schijf and selecteer 'Formatteren'.

Mac

Sluit uw Cyclo apparaat aan op uw PC en selecteer 'Verbinden met  PC' op het scherm van de Cyclo. Om een back-up van al uw opnames te maken, ga naar Mio_Data en kopieer de gehele Dodge map en de sub mappen van de Mio_data schijf naar de PC.

Start het Schijfhulpprogramma via: Ga > Hulpprogramma’s en open de Schijfhulpprogramma App in het pop up venster. Ga naar Mio_data aan de linkerkant van het Schijfhulpprogramma. Van de tabs aan de bovenkant selecteer [Wissen]. In de formatteer keuzelijst selecteer MS_DOS_FAT. Zorg ervoor dat de naam in de Naam keuzelijst Mio_data is. Selecteer Wissen in het pop-up venster. U kunt nu het toestel loskoppelen.


Windows & Mac:
Wanneer het formatteren klaar is, koppel het toestel los en laat het opstarten. Creëer via Instellingen een nieuw profiel.

Wanneer het nieuwe profiel gecreëerd is, kunt u een nieuwe opname maken en het toestel weer in gebruik nemen.

In het geval u nog steeds opnames heeft die niet gesynchroniseerd zijn met uw account:
Kopieer eerst de opnames één voor één terug op het apparaat naar Mio_Data > Dodge >Tracks > 'Nieuw Profiel' map (u zou zowel het .gpx als het BIN-bestand van elke opname die niet gesynchroniseerd is moeten kopiëren) Koppel het apparaat los en verbindt het opnieuw met de CycloAgent om te synchroniseren met MioShare. 

 

 
  Beoordeel deze FAQ Gemiddelde beoordeling: 0.00/5 (0  Stemmen)
minder behulpzaam<<    >> Meest Behulpzaam
   
Stem
Sluiten