MioMore Desktop
Vanaf april 2018 zal de MioMore Desktop DVD niet meer geleverd worden bij onze nieuwe autonavigatie toestellen. De MioMore Desktop is een suite met hulpprogramma's die u kunt gebruiken om via uw computer toegang te krijgen tot meer functies en productinformatie. Wij raden aan om de MioMore Desktop te installeren en uw gratis kaatupdate (waar van toepassing) te claimen.
Met MioMore Desktop kunt u het volgende doen:
 • Software/kaarten-updates verkrijgen
 • Kaarten beheren
 • Aangepaste POI's beheren
 • Abonnementen op info voor flitspalen beheren
 • Zoeken naar speciale aanbiedingen op de Mio-website
Klik hieronder om de MioMore Desktop 7.50 (installatie bestand) te downloaden: Download

Let op: Deze download is alleen voor de volgende toestellen:
Combo 5107LM / 5207LM
MiVue Drive 50LM / 55LM / 60LM / 65LM / 65LM Truck
Spirit 51xx (LM/Base Map) / 54xx LM / 56xx LM / 75xx (LM/Base Map) / 76xx LM (Truck) / 7700 LM / 85xxLM / 86xxLM (Truck)
Klik hieronder om de volledige DVD versie van de MioMore Desktop 7.50 (1.2GB) te downloaden: Download

Let op:Deze download betreft een groot bestand wat er langer over kan doen om gedownload te worden (~1.2GB) omdat hier ook de spraak bestanden voor alle gesproken aanwijzingen in verwerkt zit.
Deze download is alleen voor de volgende toestellen:
Combo 5107LM / 5207LM
MiVue Drive 50LM / 55LM / 60LM / 65LM / 65LM Truck
Spirit 51xx (LM/Base Map) / 54xx LM / 56xx LM / 75xx (LM/Base Map) / 76xx LM (Truck) / 7700 LM / 85xxLM / 86xxLM

Installeren van spraak bestanden vanuit het ISO DVD bestand:

Wanneer u de volledige DVD versie van de MioMore Desktop heeft gedownload, kunt het bestand unzippen en de onderstaande stappen volgen:
 • Op Windows 8/10: open het unzipped bestand, klik met de rechtermuisknop het bestand "MD_07600528_2018_D5_P8_FEU-SC" aan en selecteer “openen met” en kies “Windows Verkenner”. Dit zal het bestand openen op uw pc als een virtuele DVD.


 • Op Windows 7 of een oudere versie:heeft u een apart software programma nodig om dit bestand als virtuele DVD te openen. U kunt de Virtual CD Tool downloaden om iso bestanden al seen virtuele DVD te openen via Virtual CD Tool.
 • Wanneer het bestand is geopend als een virtuele DVD, op de MioMore Desktop en sluit uw apparaat aan op uw PC.
 • Zodra het apparaat wordt herkend als een externe schijf bij de MioMore Desktop, ga naar Mijn Mio -> Mijn Stemmen om de stemmen die u op het apparaat wenst te gebruiken te selecteren en installeren.


Meer Informatie

Meest belangrijke opties in MioMore Desktop:
 • Mijn kaarten: Deze optie laat u zien welke kaarten geinstalleerd zijn op uw toestel. U gebruikt deze optie om de kaarten op uw toestel te beheren.
 • Deblokkeer-functies: Staat u toe om een activatie code in te voeren voor een aangeschaft product. U heeft deze optie alleen nodig wanneer u een product heeft aangeschaft, b.v. Flitspaalgegevens of nieuwe kaarten uit onze e-shop.
 • Inruilen/verzilveren:Dit tabblad heeft u niet nodig voor de Spirit 5000 /7000 / 8000 series.

Downloads